Antallet af indbrud og hjemmerøverier er stadig for højt, og de fleste vælger en alarm, der er koblet på en central. Men det kan være en dyr løsning – og en falsk tryghed. For den gennemsnitlige reaktionstid er 30 minutter, og før vagten får startet bilen og når frem, er tyven for længst væk. Næralarm er et helt nyt og unikt alternativ til konventionelle alarmsystemer. En alarm, der aktiverer de vagter, der bor lige ved siden af: Dine naboer. Det virker.

 
 
“Ingen af de 10 husstande i vores gruppe har haft et indbrud, siden vi startede op med Næralarm for to år siden. Og det siger altså ikke så lidt, når man bor i Danmarks mest indbrudshærgede kommune.”

Svend Erik Kofod, formand for grundejerforening i Vallensbæk, i 2015

 
 
 
 

Sådan fungerer Næralarm

Næralarm fungerer ved at vi kobler husstande på en villavej eller i et rækkehuskvarter sammen i en gruppe, der holder øje med hinanden. Går alarmen i et hus, går den også i alle de andre. Og her taler vi altså om en rigtig alarm, ikke en SMS, man måske ikke ser. Alle får direkte besked og kan reagere inden for sekunder. Ikke for at gribe ind – det er politiets opgave – men fordi en hurtig og synlig tilstedeværelse af naboer er den mest effektive respons.

Samtidig er Næralarm en væsentlig billigere løsning. Den fungerer ved hjælp af radiobølger, der selv kommunikerer mellem husstandene i en gruppe, og kræver hverken internetforbindelse eller dyre tekniske installationer. Det samme gælder abonnementet. Fordi det ikke er nødvendigt at være koblet til en alarmcentral, er den månedlige udgift væsentligt lavere.
 

 
 

Det er let at få Næralarm. Bestil en brochure her, eller ring til os.

Er I mere end 10 husstande, kan I booke et infomøde.