Næralarm er et helt nyt og unikt alternativ til konventionelle alarmsystemer. En alarm, der aktiverer dem, der bor lige ved siden af: Dine naboer. Ikke kun ved indbrud eller hjemmerøverier. Ulykker i hjemmet er også med til at gøre mange ældre utrygge, men med Næralarms nødknap er hjælpen kun ét tryk væk.


“Jeg er jo gammel og har en pacemaker.
Så hvis der nu en nat sker noget, så er det rigtig rart at kunne trykke på en af de nødknapper, jeg har fået sat op herhjemme, og vide, at en af de andre fra vejen så kommer pilende.”  

Nulle Høigaard (80), pensioneret billedkunstner og husejer

 
 

Sådan fungerer Næralarm

Med Næralarm kobles husstande på f.eks. en villavej eller beboere i en opgang sammen i en gruppe, der kan holde øje med hinanden. Går alarmen ét sted, går den også alle de andre. Og her taler vi om en rigtig alarm, ikke en SMS, som man måske overser eller glemmer. Alle får direkte besked og kan reagere inden for sekunder. Ikke for at gribe ind over for tyveknægte – det er politiets opgave – men fordi en hurtig og synlig tilstedeværelse af naboer, er den mest effektive respons. Og, med Næralarms nødknap er hjælpen kun ét tryk væk, hvis uheldet er ude og du kommer til skade. 

Samtidig er Næralarm en væsentlig billigere løsning end alternativerne. Systemet fungerer ved hjælp af radiobølger, der selv kommunikerer mellem husstandene i en gruppe, og kræver hverken internetforbindelse eller dyre tekniske installationer. Det samme gælder abonnementet. Fordi det ikke er nødvendigt at være koblet til en alarmcentral, er den månedlige udgift væsentligt lavere.
 

 
 

Det er let at få Næralarm. Bestil en brochure her, eller ring til os.

Er I mere end 10 husstande, kan I booke et infomøde.