Presse

TV2 Lorry om Næralarm: 

14. marts 2017. Artikel fra Sengeløse Nyt
"Vi er fan af konceptet!". Hos beboerne i Næralarm-netværket Vintoften i Sengeløse har naboerne været det bedste middel mod en længerevarende indbrudsbølge. Læs hele artiklen side 15

3. december 2016. Artikel fra Ledøje-Smørum og Måløv Avis
En gruppe naboer stoppede tyven på Møllestykket i Måløv blot to dage efter, de startede deres 14-dages gratis prøveperiode på Næralarm. Læs hele artiklen side 8

13. september 2016. Artikel fra Ballerup Bladet
Netværksalarmer er vejen frem, når man skal forhindre indbrud. Artiklen tager afsæt i Næralarms netværk i villakvarteret Ved Gjershøj i Måløv. ”Det har bragt trygheden og tilliden tilbage i området”Læs hele artiklen side 8

30. august 2016. Artikel fra Det Grønne Område
På villavejen Furesølund i Virum har alle beboerne fået installeret Næralarm. Det har helt sat en stopper for indbruddene her. Læs hele artiklen side 5

22. januar 2016. Artikel fra Helsingør Dagblad
I efteråret 2015 har foreninger i Helsingør og Espergærde tilsluttet sig Næralarm-systemet. I denne forbindelse bragte Helsingør Dagblad den 22. januar denne artikel: Læs hele artiklen. 

29. oktober 2015. Artikel fra Sengeløse Nyt
Sengeløse er et af arnestederne for Næralarms succes. Stor baggrundsartikel om, hvordan vores alarmkoncept har slået rod i Sengeløse og har bredt sig til andre byer derfra. Læs hele artiklen siderne 10-11.

22. september 2015. Artikel fra Lejre Lokalavis
Næralarm har stor succes i Lejre kommune. Lokalavisen har besøgt et Næralarm-netværk i Hvalsø. Læs hele artiklen.  

3. februar 2015. Artikel fra Lokalavisen Gentofte – Villabyerne
Næralarms indbrudsindeks viser, at Gentofte ligger nummer tre på listen over de mest indbrudsplagede kommuner i Danmark. Læs hele artiklen.

31. december 2014. Artikel fra Lokalavisen Taastrup
Næralarm har sat en stopper for en indbrudsbølge i Sengeløse. Det vækker politisk begejstring, og De Konservatives formand, Søren Pape, har besøgt Næralarm-brugere i området. Pape kalder i den forbindelse Næralarm for ”et fantastisk projekt”. Læs hele artiklen.

28. december 2014. Indslag på Lorry
120 husstande i Jyllinge har fået installeret Næralarm efter at deres boligområde har været udsat for 10-12 indbrud på et år. Næralarm betegnes som ”en avanceret form for Nabohjælp”. Samtidig med, at beboerne vælger Næralarm til, vælger mange af dem de traditionelle vagtselskaber fra. Se hele indslaget på TV2 Lorry.

28. december 2014. Artikel fra Lokalavisen Egedal
I Jyllinge er 120 husstande gået sammen om at dæmme op for indbrud ved hjælp af Næralarm. Der er tale om beboere fra de to lokale grundejerforeninger ”Vestbo” og ”Det Nye Jyllinge”. Læs hele artiklen.

9. december 2014. Artikel fra Dagbladet Roskilde
De Konservatives leder, Søren Pape, besøger Næralarm-brugere i Sengeløse. Siden oprettelsen af Næralarm-netværk i området for ca. to år siden har der ikke været et eneste indbrud blandt dem, der er tilmeldt ordningen. Læs hele artiklen.

19. januar 2014. Indslag på TV2 Lorry
I Sengeløse var et villakvarter hårdt plaget af indbrud. Mere end 40 beboere havde på bare et år besøg af ubudne gæster. Til sidst fik beboerne nok - og fik installeret et nyt alarmsystem, der i stedet for at tilkalde alarmcentralen tilkalder naboerne. Og det har virket. Se hele indslaget på TV2 Lorry.

30. december 2013. Artikel fra Dagbladet Køge
Siden juli 2013 har en gruppe husstande i Havdrup været beskyttet af Næralarm. Det har gjort livet surt for indbrudstyve. Læs hele artiklen.

23. august 2013. Artikel fra Aktuel Elektronik
Rune Domsten har i mange år været synonym med elektronikvirksomheden Prevas. Han fremhæver Næralarm som et eksempel på den gode elektroniske idé, der er blevet realiseret gennem hans virksomhed. Læs hele artiklen.

2. oktober 2012. Artikel fra Hvidovre Avis
En række familier på og omkring Kløverprisvej afprøver for tiden et alarmsystem, der tegner til at ville revolutionere den måde, vi i fremtiden kommer til at bekæmpe indbrud og hjemmerøverier. Læs hele artiklen.

19. august 2011. Artikel fra erhvervsbladet (Berlingske Business)
Iværksætter Kim Enevoldsen er snart klar med sin opfindelse "Næralarm", der for alvor sparker gang i nabohjælpen. Et helt nyt og banebrydende alarmkoncept sendes på gaden i næste måned, når Næralarm ApS lancerer deres elektroniske nabohjælp. Læs hele artiklen.