De færreste ved, at hvert 5. indbrud hos private sker i en lejlighed. For kun 79 kr. per måned per familie, kan hele foreningen få Næralarm. Et nyudviklet alternativ til konventionelle alarmsystemer, der i stedet for at vente 30 min. på en vagt aktiverer dem, der bor lige ved siden af: Dine naboer. Det er væsentlig billigere, og det virker.

 
 
“Jeg er jo lidt af en tekniknørd, så jeg gik grundigt til værks, da jeg skulle undersøge, om Næralarm var en god idé hos os. Både tanken om nabohjælp og selve hardwaren er god. Og jeg må konstatere, at det virker fortrinligt.”

Jan Hertzberg (43), teknisk projektleder og Næralarm-kunde i Glostrup  

 
 
 
 

Sådan fungerer Næralarm

Går alarmen i én lejlighed, går den også i alle de andre. Og her taler vi om en rigtig alarm, ikke en SMS som man måske overser eller glemmer. Det betyder, at alle i opgangen får direkte besked og kan reagere inden for sekunder. Ikke for at gribe ind – det er politiets opgave – men fordi en hurtig og synlig tilstedeværelse af naboer, er den mest effektive respons. 

Samtidig er Næralarm en væsentlig billigere løsning. Systemet fungerer ved hjælp af radiobølger, der selv kommunikerer mellem lejlighederne i en gruppe, og kræver hverken internetforbindelse eller dyre tekniske installationer. Det samme gælder abonnementet. Fordi det ikke er nødvendigt at være koblet til en alarmcentral, er den månedlige udgift væsentligt lavere.

 
 

Det er let at få Næralarm. Bestil en brochure her, eller ring til os.

Er I mere end 10 husstande, kan I booke et infomøde.